marți, 12 ianuarie 2010

Prima zii.

7 30: Eu: teza la romana, neatentie.. emotionata..era ziua cea mare.
Ea: se pregatea sa plece.. nerabdatoare.
9 00: Ne aflam amandoua in gara.. ne cautam una pe alta, privirile din jur erau atintite pe noi cand ne-am vazut..te-am sarit in brate.. Te-am dat un pupic pe obraz.. apoi mi-ai daruit trandafirul alb...
Am coborat spre metrou.. Rusionoasa si totusi extrem de fericita.. o priveam si nu puteam crede ca ea era in sfarsit langa mine..
Apoi.. m-a luat in brate, stransoarea ei era din ce in ce mai aproape..marele moment care amandoua l-am asteptat atat de mult..sosise!
Buzele noastre s-au unit, sufletele s-au deschis.. dupa cum spune ea "Aveam fluturasi peste tot.. " Te simteam langa mine, asa de calda..de moale!
Primul sarut a fost magic, ingeri ne cantau la ureche soptind ca in sfarsit "Cupidon v-a gasit pereche."
10 00: Eram deja la o statie comuna mie.. din pricina faptului ca eram in drum spre mine.. cu ea la bratul meu. Ne-am oprit intr-un parculet.. am stat pe o banca. ne-am tinut in brate.. ne sarutam.. Te simteam in sfarsit ca radiezi de fericire.. Apoi.. Ceva te-a facut sa-mi dai drumul, te vad scotocind prin rucsac.. imediat apoi, ai scos un ursulet.. acel ursulet fara care nu pot dormi,acel uruslet care a fost stropit cu parfumul tau.. parfum care il simt mereu cand il tin in brate.. confundandu`l cu tine.
11 00 : Ajungem la mine.. Nimeni si nimic nu mi te poate lua din brate! Ne jucam .. in acel pat, patul meu.. care inca ti-a pastrat spiritul. Nu ma lasai sa plec.. spunandu-mi "NU pleci niciunde!" ma tineai aproape de tine.. Nu aveam cuvinte sa iti pot spune cat de mult te iubesc..
Au fost ore,minute,secunde magice petrecute cu tine! TU parte din sufletul meu, parte care nu o voi indeparta niciodata! Te iubesc!
13 00 : In jurul acestei ore ne aflam iar in metrou.. ne indreptam spre centru, erai tot langa mine .. nu iti dadeam drumul.. Dintr-o simpla cartela de metrou.. am decupat o inimioara.. care am ascuns-o in carcasa telefonului, si..care si acum este acolo!
13-19: Orele au trecut repede.. te-am avut langa mine, te-am iubit, te-am simtit sufletul lipit de al meu.. dar era timpul sa pleci.. moment care nu doream sa vina atat de repede.. eram noi doua.. in aceea autogara, ne tineam in brate.. nu doream sa iti spun acel "ramas bun".
Dar.. a trebuit.. te-ai urcat in microbuz,si.. ai plecat fara voia ta.
M-am abtinut sa nu plang.. dar imediat ce am auzit motorul pornit al microbuzului, nu m-am putut abtine.. imediat ce el s-a pierdut.. m-am indreptat spre statia de tramvai.. singura,fara tine..

"Ai grija de inima mea..caci am lasat-o la tine"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu