joi, 10 februarie 2011

Reanimare. Part 10.


Au trecut cateva luni de atunci, ne-am regasit si am invatat impreuna sa trecem peste toate cele intamplate. Relatia decurgea perfect, eram mai indragostite ca niciodata.. si ne pregateam sa ne mutam in alt oras, sa iesim din rutina zilnica.
O sambata frumoasa, aer curat..copaci infloriti.. ne-am decis sa iesim in parcul de langa casa pentru a ne distinge si a profita de primavara timpurie.
Ne plimbam pe aleile impodobite cu petale, ne tineam de mana si simteam cum suntem mai puternice ca niciodata.
Apoi am zarit in fata noastra,persoana ce ne-a umbrit relatia cu ceva timp in urma.
Imi doream ca iubita mea sa nu faca vreo scena, cu toate ca stiam..nu era genul de persoana impulsiva, iubeam asta la ea.
M-a strans tare de mana, am pasit amandoua in pasi sincron trecand pe langa ea. Nedand importanta acestei intamplari, stiam ca nu mai era un pericol pentru noi, ne iubeam mai mult ca oricand.
Apoi m-am oprit in drum, am luat-o in brate si i-am spus...
"I`m the one who really loves you.baby... marry me!"
A avut un moment de blocaj, ma uitam atent la expresiile fetei. Era coplesita de emotii..si simteam ca este foarte entuziasmata.
Mi-a sarit in brate, m-a sarutat.. un sarut atata de dulce incat simteam mierea pe buzele mele.
Apoi intr-un strigat sincer si hotarat a spus "DA".
Aceea zi de primavara s-a dovedit a fi cel mai frumos moment din relatia noastra,toate asteptarile au prins sens, toate sperantele si toate sentimentele noastre.
Dupa doi ani.
Stateam singura intr-un parc, fusesem la cumparaturi si o asteptam pe iubita mea care trebuia sa soseasca de la munca, ma bucuram de armonia din jurul meu, o zaresc la 6 metri departare. Pe fata ei se intelegea o fericire enorma.
-Am ajuns iubire, mergem?
-Desigur,astazi iti voi pregati spagetti..asa cum iti place tie.
-Perfect! dar nu uita, avem o tona de rufe de spalat, si nu am de gand sa le spal singura.
-Poate ne uitam si la un film..ce zici?
-Asta dupa ce spalam rufele.
-Te iubesc.
-Si eu, ma bucur ca esti langa mine. Ah..da, am o surpriza.
-Ce surprirza?
Iubita mea gasise job-uri pentru amandoua in strainatate, tara in care intotdeauna am dorit sa ne mutam, unde casatoriile gay erau deja oficializate, mai trebuia sa ne pregatim decat de inchirierea unui apratament si eram pregatite. Abia asteptam sa facem acest mare pas foarte important pentru noi.
Trecusera deja doi ani de atunci, am reusit sa plecam din Romania asa cum ne-am dorit mereu.. Am avut o nunta de vis, la care au participat toate persoanele dragi noua,prietenii care ne-au fost mereu aproape, parinti mei si ai ei, care la inceput nu au fost de acord dar au realizat ca sunt singura care o poate face fericita.
In prezent suntem foarte implinite, ne bucuram de fiecare zi impreuna, indiferent de greutatile care intervin. Lucram impreuna la afacerea noastra, si ne permitem sa ducem viata ce intotdeauna ne-am dorit-o. Acum visul nostru este sa avem in spatele masinii acea imagine "baby on board", speram sa realizam si asta intr-o zi.

2 comentarii:

  1. Gata? Oricum..din ce ai scris nu reiese deloc ca o iubeai pe prietena ta (ipotetic vorbind:P) Mereu facea un pas important in momentul in care o vedea pe fosta..era ca si cum incerca sa isi dovedeasca siesi ca o poate uita. Asta am inteles eu. :) Apropo, pot primi invitatie pentru http://lesbiene-romania.blogspot.com/ ?

    RăspundețiȘtergere
  2. pai, ele au ramas intr-un final imrepuna..si au realizat ca se iubesc enorm de mult, si nici o fosta nu le putea sta in cale.
    Nu am nici eu invitatie pe blogul acela, trebuia sa te contacteze "proprietara" ca sa poti intra. :D

    RăspundețiȘtergere