joi, 24 septembrie 2009

Cum stati cu dragostea?

Sa lasam sentimentalismele la o parte, si sa trecem la lucruri mult mai serioase :D
Ati iubit vreodata?
Si daca da, cum a fost?
Un esec total, stiu =]]]
Totul poate incepe intr-o statie de tramvai :| o conversatie complet stupida si fara nici un fel de interes..
Incet,incet.. te atasezi de persoana respectiva.. din motive care nici tu nu le cunosti..
Apoi urmeaza partea cu "sa ne cunoastem mai bine"
Este subanteles ca deja sunteti la un etaj mai "avansat"
Dupa aceasta pagina.. urmeaza aceea urata.. in care ajungi sa iubesti persoana respectiva..
Si dupa ea imediat vine si cea dureoasa...unde treuie sa renunti.. pentru ca deh, nu oricine isi gaseste sufletul pereche :|Renunti.. suferi si ia ghici? ITI TRECE :))
DECI, sfatul meu pentru voi, fetelor, este sa nu puneti la suflet orice relatie "marunta" pe care urmeaza sa o  aveti sau care chiar o aveti.. luati in considerare ca nu este ultima persoana :D ..

ca sa reusiti sa uitati, trebuie sa respectati anumite "etape"

a) analizezi partile bune


b) trebuie sa fii constienta ca aceea persoana nu te merita!


c) incearca sa te distrezi! incearcasa cunosti alte persoane, sau stai in preajma prietenilor cat mai mult, citeste o carte buna si fii libera spiritual.

d) intrerupe orice legatura. (in cazul in care ex-ulte cauta, sau ti se adreseaza) iar daca acesta nici nu te baga in seama, rasufla usurata.. inseamna ca ai fost doar un capriciu pentru el, si nu fii suparata din cauza asta.. nu isi are nici un rost :D nu uita, intodeauna tu sa fii invingatoare. 

e) la o eventuala intalnire, cand esti nevoita sa il revezi pe fostul tau "amic" poarta-te indiferent, ca si cum nimic cu s-ar fii intamplat.. nu uita "indiferenta doare cel mai tare" asta il va face sa isi da seama ce a pierdut. 

f) ultimul si cel mai important punct, este acele.. ca inainte sa te te cuplezi cu o anumita persoana, nu uita ca intodeauna trebuie sa o cunosti indeajuns.. niciodata sa nu te grabesti si inca ceva! cunoaste bine persoana si dupa o buna bucata de timp acorda-i increderea si dragostea ta.. nu este nevoie sa te atasezi din prima, trebuie doar sa ii dai impresia ca faci asta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu