joi, 24 septembrie 2009

8-|

Fake friends :|

Cu siguranta ati trait prin genul asta de experiente ..
Genul ala de persoane cu mai multe fete,care atunci cand sunt cu tine.. par a fii persoanele perfecte, dar in spatele tau sunt de nerecunoscut..
Intr-un final ele ajung sa iti posede ceea ce tu nu ti-ai fii inchipuit niciodata ca cineva ti-ar putea lua.. Dar.. cum? nu era ea/el cea/cel mai bun/a prieten/prietena?
Totul sta la logica fiacarei persoane..
cand observi ca ceva nu este in regula, doar nu o sa stai cu mana in san si sa astepti ca "acel prieten" sa te sape pe la spate :D
Atunci trebuie sa pui PUNCT si sa te indepartezi ..
Nimanui nu ii place sa fie calcat pe coada, asa ca tu trebuie sa fii persoana care calca, nu ceea care este calcata. Trebuie sa ai intodeauna puncte in plus fata de el/ea.
Si nu uita, nu intepa pe la spate cu secretele fostului prieten.. chiar daca el/ea a facut asta. (este cel mai urat lucru care poate iesi dintr-o prietenie, mai ales daca a fost una frumoasa)
Cel mai important lucru.. care toti oameni ar trebui sa il aiba in vedere, aste acela ca NICIODATA un prieten vechi nu te poate intepa de la spate (depinde si ce fel de prieten este) .. asa ca NU LASA PRIETENII VECHI PENTRU CEI NOI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu