marți, 16 februarie 2010

Ghici ce?


Si poate ca acum o sa ma criticati in sensul faptului: ESTI PREA MICA SA ITI DAI SEAMA DE ADEVARATA TA IDENTITATE SEXUALA.
Va inselati totusi, asta nu tine de varsta,religie etc. Tine de caracter si de atitudinea pe care o are fiecare persoana in parte, tine de felul in care isi traieste viata si de conceptele fiecaruia.
Eu am ajuns la un adevar, recunosc ca nu mi-a fost usor sa admit asta si sa fiu sincera cu mine dar.. aici am ajuns.
Concluzia finala si decisiva.
Nu sunt ultima dar nici prima care recunoaste acest lucru, ma simt mandra de ceea ce sunt.. ma simt mandra ca am curajul sa recunosc asta.
Le multumesc totusi persoanelor care au reusit sa ma inteleaga si sa fie alaturi de mine. (ii multumesc mamei, care a reusit intr-un final sa ma inteleaga si sa imi fie alaturi orice`ar fii.)
M-am saturat totusi de critici si acuzatii pe nedrept.
Nu ma intereseaza deloc de parerea celor din jur.. imi cunosc adevarata personalitate adevarata identitate.ma si mir cum de fac aceasta postare, dar motivul cu care am pornit nu a fost acela de a spune lumii ca mai exista o alta lesbiana )asa ca nu va pot spune ca mi-am afirmat identitatea in fata a zeci de oameni, dar cred ca numarul nici nu conteaza prea mult.
Si uite ca uneori ma mai trezesc ca imi trebuie o pauza si o gura de aer inainte de a putea spune: sunt lesbiana!

Un comentariu:

  1. totusi esti prea mica sa-ti dai seama, uf, mai gandeste-te :)) (just joking), nu trebuie sa dai explicatii nimanui, fiecare cu viata lui, felicitari pt curaj si sunt sigura ca cei care te iubesc ca persoana (nu dupa orientare sexuala, politica :)) )sunt mandri de tine :)
    P.S. ti-am descoperit blogul tarziiuu( traiasca facebook-ul) insa ce vreau sa subliniez este ca ai talent fato, imi place foarte mult cum reusesti sa legi cuv si sa iasa o lectura foarte interesanta si captivanta. hai gata cu laudele, mai am de citit o gramada :))

    RăspundețiȘtergere