marți, 11 mai 2010

O iubesc,


Asta a fost scrisa pe la inceputurile noastre.. de atunci a trecut ceva, am invatat sa fim sigure de aceasta relatie..am ajuns sa ne iubim cu adevarat si in locul acelui TE ADOR exista un sincer TE IUBESC.


Pentru tine..

Hai sa fim sincere macar odata..
Ce spui? Vrei?

Sa o luam de la un cap la altul.. draga Georgiana, de cand te-am cunoscut am fiori de fiecare data cand vorbesc cu tine.. pot spune ca esti acel gen de persoana care imi intoarce mintile de la un cap la altul.

M-am uitat astazi non-stop la o poza cu tine.. si ghici ce-am vazut? Un copil...stiu ca nu mai esti un copil inocent dar mereu imi lasi impresia asta..
Esti perfecta pentru mine..chiar daca ma vei contrazice din nou si imi vei spune ca nu esti perfecta.. si asta pentru ca esti fraiera si ca nu vezi totul din perspectiva mea.

Am ajuns sa te cunosc atat de bine.. sa iti cunosc fiecare expresie fiecare cuvant .. orice.
Imi e greu uneori sa-ti vorbesc de unele lucruri..cine stie poate din cauza asta ai avut dese ori senzatia ca te mint.

Tu stii sa fii placuta si iubita de multi oameni asta prin felul in care esti.. ceva ce apreciez ft mult la tine.
Am observat de asemenea ca nu accepti jumatatea de masura si oameni indecisi (nu inteleg cum de ma suporti pe mine)
Eu zic totusi ca faci bine.. ma rog, nu strica si putina gandire pozitiva, dar totusi simt ca intr-o zii vei fii deplin fericita!

Nu stii cat de importanta esti pentru mine.. si nu te mint deloc fraiero, au fost cele mai frumoase zile din viata mea.. si asta pentru ca m-am apropiat de tine am invatat sa te cunosc si sa tin la tine de asemenea..

Imi place de tine ca esti sincera si ca ai forta necesara sa faci un om sa zambeasca. Stii cat de greu zambesc oamenii in ziua de azi?

Stiu ca trebuia sa spun numai lucruri despre noi.. dar nu m-am putut abtine sa nu ma axez pe tine.. te ador ..si sa nu obosesti niciodata in a face ceea ce faci..esti speciala, tot ce inseamna TU e special.ai multe ingrediente speciale care te fac sa radiezi in frumusete.

Si nu uita: eu sunt mereu, aici, langa tine...

Ana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu